Liga 1

RIVALDINHO LA VIITORUL // Ex-dinamovistul Rivaldinho a ajuns la Viitorul! Hagi a anunțat transferul: „Încercăm să fim mai competitivi”

Rivaldinho

Articol de Ionuţ Coman  —  Monday, 14 January 2019

Gică Hagi a anunțat într-o conferință de presă că l-a adus sub formă de împrumut pe Rivaldinho, fiul fostului mare jucător brazilian Rivaldo.

  • Corespondență GSP din Turcia

Rivaldinho, 23 de ani, a jucat la Dinamo, iar la începtul anului trecut a plecat la Levski Sofia, în Bulgaria.

"Am luat un fundaș central de picior stâng (n.r. - Bas Kuipers), care a jucat în primele două ligi în Olanda, a jucat la un nivel formativ la un club foarte mare, a fost și căpitan de echipă. Sperăm să ne ajute, să se adapteze la noi.

L-am luat pe Eric pentru că are calitate. Normal că ritmul este altul, îi trebuie timp să se obișnuiască, dar nu o să-l presăm, dar are personalitate și să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul.

L-am luat și pe Rivaldinho. Încercăm să fim mai competitivi, dar am luat ca să avem și alternative. Pot exista și plecări, mai ales în această perioadă de transferuri", a spus Gică Hagi într-o conferință de presă.

Rivaldinho a jucat pentru Dinamo în sezoanele 2016-2017 și 2017-2018, a câștigat Cupa Ligii și a strâns în toate competițiile 37 de meciuri, reușind și 6 goluri.o.

8.000 €era salariul lui Rivaldinho la Dinamo

Citește și:

Ianis Hagi a dezvăluit echipa la care se visează evoluând: „Mi-ar face plăcere să joc acolo”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.