Liga 1

Un fost antrenor al lui Dinamo îi dă sfaturi lui Rednic » Ce trebuie să facă pentru a prinde play-off-ul

Articol de Ionel Luţan  —  Monday, 14 January 2019

Gigi Mulțescu așteaptă să revină pe banca tehnică în perioada următoare după despărțirea de Astra Giurgiu. Tehnicianul are deja câteva discuții care urmează să se finalizeze. 

„Aștept propuneri. Poate spun un clișeu, dar am nevoie de o provocare de la o echipă care își propune un proiect interesant. Am discuții la acest moment cu o serie de grupări din țară sau străinătate”, a punctat Mulțescu la Sport Total FM.

Dinamovist convins, Mulțescu a comentat și situația în care a ajuns formația alb roșie: „Mircea Rednic cred că a fost surprins de ce a găsit la Dinamo. El are marele merit că a venit să ajute, din toate punctele de vedere, echipa.

Dinamo are cinci finale în continuare și deține șanse minime de a se califica în play-off. Este foarte greu, aproape imposibil, dar cinci victorii ale lui Dinamo coroborate și cu rezultate favorabile în partidele celorlalte echipe implicate pot aduce dorita calificare în play-off. Mircea trebuie, în primul rând, să câștige partidele lui”, a punctat Gigi Mulțescu.

CITEȘTE ȘI:

Alexandru David a anunțat „momentul zero” la Dinamo + Noile transferuri pregătite pentru Rednic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.