Tenis

AUSTRALIAN OPEN 2019 // Moment penibil pentru Andy Murray! Ce au pus organizatorii pe ecrane, când britanicul vorbea despre amânarea retragerii

+5 Foto
Poza postată de mama lui Andy Murray, în care jucătorul e îmbrăcat precum erou scoțian William Wallace, sursa: twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 ianuarie 2019

ANDY MURRAY // Scoțianul Andy Murray (230 ATP, 31 de ani) a fost eliminat azi în primul tur al turneului de la Australian Open de spaniolul Roberto Bautista Agut (30 de ani, 24 ATP), scor 4-6, 4-6, 7-6, 7-6, 2-6. 

La finalul meciului, Murray a oferit un interviu emoționant, din care a lăsat să se înțeleagă că s-ar putea răzgândi asupra retragerii. 

Poate ne vom vedea din nou. Voi face tot ce e posibil. Trebuie să fac o operație grea daca vreau să revin, dar voi încerca”, a spus britanicul cu lacrimi în ochi, la finalul meciului de azi.

Fix atunci, organizatorii i-au pregătit scoțianului o "surpriză", proiectând pe tabelă un clip cu mai multe mesaje de susținere primite de scoțian de la jucători din ATP sau WTA, un fel de filmuleț de retragere după o carieră de succes!

Fanii au luat atitudine pe rețelele de socializare: "E bizar! Lumea îl retrage pe Murray înainte ca el să vrea să o facă! Trebuiau să aștepte cu montajul".

 

 

Vezi și:VIDEO+FOTO Partida ce va rămâne în istorie » Murray a ridicat arena în picioare la ultimul meci la AO! A fost eliminat după ce a revenit de la 0-2: „E uimitor ce se întâmplă”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.