Tenis

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI // Simona Halep, dezlănțuită în timpul meciului cu Kanepi de la Australian Open: „Cap sec!”

Simona Halep - Kaia Kanepi // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 ianuarie 2019

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI // Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) s-a calificat în turul secund de la Australian Open după un meci dramatic cu estona Kaia Kanepi (33 de ani, 71 WTA). Halep a pierdut primul set la tie-break, 6-7, dar a revenit și le-a câștigat într-o manieră entuziasmantă pe următoarele două, 6-4, 6-2.

  • În turul secund, Simona Halep o va înfrunta joi pe americanca Sofia Kenin, 20 de ani, 37 WTA, care a învins-o în primul tur pe Veronika Kudermetova, scor 6-3, 3-6, 7-5.

De-a lungul partidei, Halep a fost surprinsă în nenumărate rânduri făcându-și autocritica după unele puncte pierdute. S-a întâmplat și la scorul de 5-4 în setul secund, când Halep a izbucnit la capătul unui schimb mai lung: „Mișcă-te, odată, cu picioarele ălea, cap sec!”.

În plus, camerele TV au surprins numeroase ipostaze în care Simona Halep se adresa propriei loje, acolo unde se află mama sa, antrenorul Florin Segărceanu, sparring-partner-ul Vasile Antonescu, fizioterapeutul Andrei Cristofor și preparatorul fizic Teo Cercel.

Vezi și:VIDEO+ FOTO Simona Halep ne-a arătat că se poate! Liderul WTA a debutat la Australian Open cu o victorie trudită, în set decisiv, prima în circuit după 5 luni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.