Tenis

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI // Halep dezvăluiri surpriză, după debutul victorios din Australia: „Darren Cahill a participat la antrenamente”

Simona Halep FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Luminiţa Paul  —  Tuesday, 15 January 2019

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI  // Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) s-a calificat în turul secund de la Australian Open, după un meci dramatic cu estona Kaia Kanepi (33 de ani, 71 WTA), scor 6-7, 6-4, 6-2.

  • În turul secund, Simona Halep o va înfrunta joi pe americanca Sofia Kenin, 20 de ani, 37 WTA, care a învins-o în primul tur pe Veronika Kudermetova, scor 6-3, 3-6, 7-5.

 ”A fost un meci grozav. Cred că amândouă am jucat foarte bine pentru primul tur. A fost o tragere la sorți dificilă, dar sunt foarte fericită pentru această victorie. Cu siguranță, e importantă pentru mine, după ce nu am venit foarte încrezătoare în acest turneu. Nu mai câștigasem o partidă de la Cincinnati. E un început frumos, o zi bună pentru mine.

Să joc cu cineva ca ea e o mare provocare. Primul tur la un Grand Slam nu este ușor, iar pentru că am pierdut în fața ei la US Open, am avut un pic de presiune pe umeri. Mi-am spus însă că nu am nimic de pierdut. Știu că lovește mingea foarte puternic, e nevoie de timp ca să preiei conducerea în meci. Nu am renunțat, ceea ce a fost foarte important. Cred că de aceea am putut câștiga meciul.

Tactica împotriva cuiva care dictează? Să dai mingea înapoi mereu. La un moment dat nu știam ce să mai fac pentru că mingea venea atât de tare de la ea. M-am gândit că trebuie să fiu tare pe picioare, să stau mai aproape de linie. Dacă mă retrăgeam, nu aveam nicio șansă să returnez mingile. Am intrat în teren, am fost mai agresivă. Serviciul m-a ajutat, de asemenea”a declarat Halep în conferința de presă de la finalul partidei cu Kanepi.

Simona Halep s-a antrenat cu Darren Cahill

Simona Halep și Darren Cahill s-au despărțit la finalul lui 2018. Australianul continuă să rămână însă aproape de liderul WTA.

”Darren a participat la câteva antrenamente, îi mulțumesc. Am simțit că încă este antrenorul meu. Nu era nicio diferență. A fost foarte deschis, mi-a dat sfaturi. E minunat să-l am în apropiere, dar e greu fiindcă nu mai face parte din echipă. Nu știu ce voi face, am nevoie de un antrenor. Voi vedea după acest turneu”, a punctat Simona. 

Vezi și:

VIDEO+ FOTO Simona Halep ne-a arătat că se poate! Liderul WTA a debutat la Australian Open cu o victorie trudită, în set decisiv, prima în circuit după 5 luni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.