Tenis

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI // VIDEO Simona Halep a reușit lovitura zilei la Australian Open! Execuția à la Nadal la care adversara nu a avut replică

Simona Halep la Australian Open // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 ianuarie 2019

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) s-a calificat în turul secund de la Australian Open, după un meci dramatic cu estona Kaia Kanepi (33 de ani, 71 WTA), scor 6-7, 6-4, 6-2.

  • În turul secund, Simona Halep o va înfrunta joi pe americanca Sofia Kenin, 20 de ani, 37 WTA, care a învins-o în primul tur pe Veronika Kudermetova, scor 6-3, 3-6, 7-5.

Organizatorii turneului au decis să o premieze pe Simona Halep cu premiul pentru cea mai frumoasă lovitură a zilei. În setul doi al meciului cu estona Kaia Kanepi, la scorul de 3-3, Simona Halep a avut o execuție spectaculoasă. 

După un schimb lung, liderul WTA a încheiat punctul cu o lovitură de forehand, din colțul terenului, în stilul lui Rafa Nadal, la care Kanepi nu a avut reacție.

 Citește și:

Halep dezvăluie, după debutul victorios de la Australian Open: „Darren Cahill a participat la antrenamente, nu e vreo diferență”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.