Tenis

AUSTRALIAN OPEN // Eugenie Bouchard, îndrăgostită de adversara din turul 2: „Recunosc. O iubesc!”

+14 Foto
FOTO: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 15 January 2019

Eugenie Bouchard (24 de ani, 79 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) se vor înfrunta în turul secund de la Australian Open. 

Bouchard pare să revină la forma care a consacrat-o. Jucătoarea din Canada a obținut o victorie lejeră în primul tur de la Australian Open, scor 6-2, 6-1, în fața lui Shuai Peng. Mai departe va da peste jucătoarea care i-a marcat cariera, Serena Williams.

„Îi admir longevitatea, modul în care domină circuitul de atâția ani, chiar dacă a trecut și prin momente dificile. Nu vreau o ridic pe un piedestal, pentru că urmează să o înfrunt, dar trebuie să recunosc că o iubesc.

Sunt încântată când înfrunt cele mai bune jucătoare, mai ales la turneele de Mare Șlem”, a declarat Bouchard pentru WTA.com.

Serena i-a întors complimentul

„Apreciez faptul că nu a renunțat. S-au scris o mulțime de prostii despre ea, dar le-a trecut cu vederea. A continuat să lupte și a ajuns acum la un nivel extraordinar. Va fi un meci extrem de dificil mâine”, a replicat Serena.

Bouchard și Serena s-au înfruntat de 3 ori în carieră, de fiecare dată pe hard. Americanca e în avantaj, scor 2-1. Cele două se află pe aceeași jumătate de tablou cu Simona Halep la actuala ediție a Australian Open. 

Vezi și: 

Halep dezvăluie, după debutul victorios de la Australian Open: „Darren Cahill a participat la antrenamente, nu e vreo diferență”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.