Liga 1

Tensiune!

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul Cristian Silvăşan (26 de ani) a refuzat ieri să intre în cantonament, fiind implorat de antrenorul Alpar Meszaros

Tensiune în vestiarul Universităţii Cluj înainte de confruntarea cu UTA de mîine. Protagonist a fost atacantul Cristian Silvăşan (26 de ani), care s-a enervat cînd a văzut că a fost trecut de antrenorul Alpar Meszaros pe lista jucătorilor care sînt convocaţi în cantonament pentru meciul cu UTA. Silvăşan nu s-a antrenat deloc două zile, acuzînd dureri la gleznă, dar ieri a participat la şedinţa de pregătire. La final, a plecat spre vestiar, iar apoi l-a sunat pe Meszaros în cabina antrenorilor. "Nu intru în cantonament! Să fie clar, nu joc cu UTA. Vreau să merg acasă, nu stau la nici un hotel", a tunat Silvăşan.

Deşi Meszaros a încercat să-l înduplece, "Silvă" a rămas ferm. "Silvă, gîndeşte-te bine, avem nevoie de tine", l-a implorat tehnicianul, dar jucătorul a părăsit nervos stadionul şi nici nu a răspuns la telefoane. "Nu e adevărat că ne-am certat, cu atît mai mult că m-am rugat de el. O să văd la hotel dacă va fi la masă sau nu", a afirmat Meszaros, în timp ce directorul tehnic, Stelian Gherman, a recunoscut tacit incidentul. "Nu s-a întîmplat nimic. Silvăşan e un tip mai nervos, coleric, atîta tot", a spus Gherman.

6 echipe a schimbat Silvăşan din 2000, fiind adus de Doboş de la Poli Iaşi

116 meciuri are Silvăşan în prima ligă, reuşind doar 19 goluri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.