Liga 1

DINAMO // Claudiu Niculescu face praf strategia lui Mircea Rednic: „S-au dat afară jucători și nu a venit nimeni în locul lor”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 ianuarie 2019

Claudiu Niculescu, fost antrenor la Dinamo, a criticat strategia de transferuri a lui Mircea Rednic și crede că sunt șanse mici ca echipa să ajungă în play-off.

 „Campionatul începe peste 3 săptămâni. Problema e că au plecat mulți jucători de pe linia de fund și nu a venit nimeni în locul lor. Nu s-a făcut niciun transfer în defensivă. Dinamo a renunțat la Corbu, Katsikas și Popescu, care erau titulari. Acum mai sunt doar Ciobotariu, Grigore și Ehmann.

În plus, nu ai un portar cu experiență. A plecat Penedo și nu s-a adus nimic în locul lui. Muțiu e de perspectivă, dar nu are experiență.

La Dinamo, linia dintre liniște și infern e foarte subțire. Mulți visează și spun că Dinamo poate ajunge în play-off. Pentru asta trebuie să se întâmple cea mai mare minune din fotbalul românesc. Trebuie ca echipa de pe locul 6 (n.r. Astra) să joace execrabil și Dinamo să bată tot. În plus, Dinamo mai trebuie să depășească alte patru echipe”, a declarat Claudiu Niculescu la TV Digi Sport.

Niculescu a fost antrenorul lui Dinamo numai două meciuri în acest sezon, fiind înlocuit chiar de Mircea Rednic.

Citește și: 

Rednic s-a răzgândit! A vrut să-l dea afară pe Vlad Muțiu, dar l-a chemat de urgență în cantonament

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.