Liga 1

Cum arată o lună din viața lui Helmuth Duckadam » Oficialul FCSB a prezentat ultimele rapoarte din 2018: de la acțiuni caritabile până la „Răzvan și Dani”

Helmuth Duckadam

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 ianuarie 2019

După ce GSP.RO a publicat activitatea din luna iulie a lui Helmuth Duckadam, un în care predominau prezențele la emisiuni TV, fostul portar a ținut să prezinte rapoartele pe care le-a predat la FCSB în ultimele două luni. (Detalii AICI)

Pentru a nu se înțelege că activitatea sa în cadrul clubului FCSB se rezumă la prezența sa în studioul televiziunii Digi Sport, președintele de imagine al vicecampioanei a prezentat rapoartele de activitate pe lunile noiembrie și decembrie.

În cele două luni, oficialul FCSB a participat la evenimente caritabil, diverse emisiuni, altele decât cele de sport, s-a întâlnit cu suporterii steliști din străinătate și a primit titlul de Cetățean de Onoare de la Primăria Capitalei.

Printre emisiunile la care a mai fost invitat Duckadam, toate ca reprezentant al clubului FCSB, s-au numărat și „Prietenii de la 11” sau „Răzvan și Dani”.

Iată rapoartele lui Duckadam pentru noiembrie și decembrie

 

Vezi și:

VIDEO Reacție incredibilă a lui Helmuth Duckadam, cînd a fost întrebat de ce trebuie să-i scrie rapoarte de activitate lui Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.