Tenis

VIDEO + FOTO Prima surpriză de la Australian Open! O jucătoare de top 10 a fost eliminată

+5 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 ianuarie 2019

Anastasia Pavlyuchenkova (27 de ani, 44 WTA) a învins-o pe Kiki Bertens (27 de ani, 9 WTA), scor 3-6, 6-3, 6-3, și s-a calificat în turul 3 de la Australian Open.

Bertens a început ideal partida. Și-a păstrat primele două game-uri de serviciu cedând un singur punct și a reușit break-ul chiar în game-ul doi. În ciuda unui procentaj slab al primului serviciu, doar 52%, Bertens a reușit să închidă setul în 38 de minute.

Actul secund a fost oglinda primului, de data asta cu rusoaica la cârmă. Pavlyuchenkova a câștigat 83% dintre punctele jucate cu primul serviciu, 15 din 18, și a împins partida în decisiv.

Jocul la retur al rusoaicei a fost cheia partidei. Paradoxal, Bertens a pus 76% dintre primele servicii în teren, dar a reușit să câștige doar 58% dintre puncte. Pavlyuchenkova a returnat agresiv, a greșit mai puțin și a produs prima surpriză de pe tabloul feminin. 

5înfruntări directe au fost între Anastasia Pavlyuchenkova și Kiki Bertens. Olandeza conduce cu 3-2.

Anastasia Pavlyuchenkova va juca în turul următor cu revelația acestui început de an, bielorusa Aliaksandra Sasnovich (24 de ani).

Vezi și: 

AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Tulburător: fost lider mondial, în lacrimi după eliminarea de la Australian Open: „Mă întreb de ce am trecut prin atâtea”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.