Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Transferul lui Mutu de la Dinamo la Inter naşte noi controverse » Victor Becali îl ia tare pe Cornel Dinu: „Să vină să-mi aducă cei 100.000 de dolari!”

Victor Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 ianuarie 2019

Victor Becali, 57 de ani, unul dintre oamenii de fotbal condamnaţi în Dosarul Transferurilor, a fost invitat în această dimineaţă la emisiunea GSP LIVE, moderată de Costin Ştucan. 

Ca urmare a dezvăluirilor făcute de Cornel Dinu pentru GSP.RO despre transferul lui Adrian Mutu la Inter din 2000, potrivit cărora Victor Becali i-ar fi oferit un comision de 100.000 de dolari lui Dinu prin intermediul soţiei sale, fostul agent a oferit azi mai multe lămuriri: 

„L-am iubit pe Cornel Dinu ca pe fratele meu. Vreau să spun doar atât. Nu a existat niciodată vreo întâlnire între mine şi soţia lui fără să fie şi el de faţă. Sunt puţin amnezic, dar dacă el spune că i-am dat bani soţiei lui, poate să vină să-mi aducă banii!

Oricum, Cornel Dinu nu l-a vrut pe Mutu la Dinamo. Spunea că are picioarele convexe, concave. Borcea l-a adus pe Mutu la Dinamo, restul sunt poveşti”, a spus Victor Becali, la GSP LIVE. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.