Ideile Gazetei

Citeste ce nu ai vazut aseara la tv

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

GSP vă propune o nouă rubrică. “Citeste ce nu ai vazut aseara la tv”. Urmarim toate emisiunile de sport si-ti facem un rezumat. Asa ca nu trebuie sa te impacientezi daca ai ratat vreo emisiune. Gasesti a doua zi de dimineata in GSP cele mai importante lucruri care s-au spus.

Adrian Ilie: „Am pierdut un meci în care ne puneam mari speranţe”
Seara emisiunilor sportive a început la televiziunea sportro. Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a intrat în direct prin telefon şi a discutat despre înfrîngerea cu Iaşi (1-2): „Am fost învinşi într-un meci în care ne pusesem mari speranţe. Mai mult, Urziceniul şi Rapidul pierduseră puncte”.

Capitanul Stelei, Mirel Rădoi, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa: "CFR este zero in Europa, iar lumea vine la stadion pentru noi, nu pentru ei. Nu se poate compara CFR Cluj cu Steaua, cand vor ajunge ei la performantele noastre, atunci sa vorbeasca", a spus Radoi.

Recţia lui Adrian Ilie a venit aseară la televiziunea sportro: „Avînd în vedere că CFR nu a făcut nimic în Europa, avînd în vedere că este pe primul loc şi posibil va cîştiga campionatul şi se va califica în grupele Champions League se datorează foarte mult Stelei, Rapidului şi al lui Dinamo care au adus puncte în fotbalul românesc. Au fost foarte multe declaraţii ale celor de la CFR, a conducerii, şi cred că Steaua merită mai mult respect.

Ilie s-a referit şi la cei trei jucători care au părăsit Steaua în această iarnă - Cristocea, Croitoru şi Zaharia - „Eu nu cred că cineva din club s-a purtat foarte urît cu ei”.

Adrian Ilie a ajuns şi la meciul cu CFR Cluj de duminică: „Jocul este foarte important pentru Steaua, deoarece vrem un loc de Champions League. Dacă vom pierde în faţa CFR-ului vor fi foarte multe puncte între noi şi ei. Este foarte greu ca CFR să mai piardă campionatul, dar nu este imposibil”.

Zotta: „Nu o să cedăm”
După Adrian Ilie, directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a intervenit la televiziunea sportro şi a mărturisit: „Am început acest sezon foarte prost, nu prost, foarte prost. Nu o să cedăm. Orice s-ar întîmpla. Sînt afectat, cum sîntem toţi rapidiştii. Poziţia secundă pe care ne aflăm nu o să ne lase să cedăm”. Rapid a pierdut primul meci din acest sezon, 1-2 cu U Cluj acasă, şi a fost eliminată din Cupa României de Unirea Urziceni (0-1). Echipa antrenată de Mircea Rednic este pe locul doi în Liga I, la opt puncte de primul loc, CFR Cluj.

Mureşan: „Am mai făcut un pas către event”
Fanatik Show începe imediat după ce CFR Cluj a învins în prelungiri cu 1-0 pe FC Braşov. Prima legătură în direct este la stadionul Ştefan cel Mare unde Iuliu Mureşan declară: „A fost un meci foarte greu. Ştiam că va fi aşa. Cu toate că le spunem de cîteva zile că Braşov este o echipă de Liga I, să uite de meciul care urmează cu Steaua, dar nu am reuşit chiar 100% să facem acest lucru.

Cînd o să ridicăm Cupa nimeni nu o să ne întrebe dacă am jucat bine cu Braşov sau cu altcineva. Am mai făcut un pas către event. Este clar că sîntem favoriţi pentru cîştigarea Cupei şi asta nu îmi place. Preferam să fim consideraţi outsideri”.

Preşedintele lui CFR Cluj nu a ezitat să vorbească despre meciul de duminică împotriva Stelei: „Eu sînt optimist din fire. Vreau să vă spun că nu mergem să facem egal. Mergem la victorie, va fi un meci de care pe care”.

Prefera o victorie în campionat
Prezent în studioul Fanatik, Gigi Neţoiu s-a referit la meciul din Cupa României dintre Mioveni şi Dinamo (1-0): „Este meritul antrenorului Sorin Cîrţu şi al jucătorilor. Normal că mai importante pentru Mioveni erau cele trei puncte din campionat. Este foarte greu să cîştige o echipă cele două meciuri. Şi la Mioveni va fi un meci al orgoliilor şi al ambiţiei”.

Fost acţionar la Dinamo, Neţoiu a spus: „Dinamo e învăţată să meargă pe locurile unu sau doi. Pentru Dinamo este foarte greu, orice pas greşit acum...” Întrebat dacă va reveni la Dinamo, Gigi Neţoiu a fost misterios: „O să vedem la vară ce se întîmplă”.

„Greşelile la Dinamo s-au făcut acum un an şi jumătate cu transferurile efectuate. Lotul de acum e mai slab decît cel de acum doi ani şi decât cel de acum un an”, a adăugat Neţoiu.

Răzvan Lucescu: „Braşov era echipa care trebuia să cîştige”
Discuţiile din studio sînt întrerupte de o legătură în direct la stadionul Ştefan cel Mare unde este antrenorul lui FC Braşov, Răzvan Lucescu. Horia Ivanovici începe tirul întrebărilor.

- Aţi pierdut la capătul unui meci echilibrat.
- La ce s-a văzut, Braşov era echipa care trebuia să cîştige. Clujul a avut o singură situaţie din care au marcat şi au cîştigat. Ne-am dorit foarte mult să cîştigăm. Clujul nu ne-a fost superioară.

- Cum ţi s-a părut liderul campionatului?
- Nu cred că trebuie să fac eu analiza. Noi meritam să cîştigăm azi. Este oricum important că jucătorii şi-au propus şi au avut forţa să joace de la egal cu liderul Ligii I.

- Din tonul tău mi se pare că nu ai fost impresionat de CFR...
- CFR este o echipă cu jucători tehnici. Dacă are spaţii, crează uşor pericole. Acesta este Clujul pe care îl ştiu şi l-am văzut şi la meciul cu Craiova. Au jucători capabili să rezolve printr-o singură fază un meci întreg. Chiar dacă azi am pierdut am demonstrat că nu am fost cu nimic mai prejos.

- La oficială, Dinu Gheorghe s-a exprimat că arbitri trag pe faţă cu CFR, tu ce spui?
- Parşiv, dar nu asta a influenţat rezultatul final. Asta am văzut, am simţit. Noi sîntem din Liga a II-a şi era normal să avantajeze echipa mai puternică.

- Cum te-ai simţit pe Dinamo?
- Pe stadion la Dinamo? Foarte bine.

- Ce crezi că se va întîmpla în derbyul Steaua - CFR?
- Mai degrabă aş merge pe un meci egal.

- Te-ai încumeta să comentezi situaţia de la Rapid?, a venit întrebarea din studio de la Grigore Cartianu
- (răspunsul vine imediat) A, nu!

- De ce? (întreabă Horia Ivanovici)
- Pentru că nu îmi face plăcere şi nu ar fi corect.

„Cîştigăm toate meciurile”
Cristi Borcea a intervenit telefonic şi a început extrem de optimist: „Ne pregătim să cîştigăm toate meciurile. Avem cel mai bun lot din România”.

El a continuat: "E greu să baţi de două ori în trei zile pe Dinamo. Nu cred că se va întîmpla o a doua minune, ca şi cea de la Urziceni".

Oficialul dinamovist i-a luat apărarea lui Danciu-gol după penalty-ul ratat în partida cu Dacia Mioveni: „Se uită prea repede ce a făcut Dănciulescu. În plus, asta e prima lui ratare de la unsprezece metri”.

Acţionarul lui Dinamo s-a referit şi la Mărgăritescu, jucătorul care a lăsat echipa în 10 oameni încă din minutul patru în partida de Cupă cu Mioveni: „Mărgăritescu plîngea. Este foarte afectat. El e un jucător cheie”.

Cristi Borcea face un anunţ şoc în finalul emisunii: dacă nu vor cîştiga partida cu Mioveni la trei goluri diferenţă, jucătorii vor fi sancţionaţi!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.