Tenis

SIMONA HALEP // Andre Agassi e ALESUL! Simona Halep poate avea o legendă în lojă, dacă acceptă propunerea lui Darren Cahill

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 16 January 2019

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) e aproape să numească un nou antrenor. Americanul Andre Agassi (48 de ani) ar fi omul pe care Darren Cahill i l-a propus.

  • Simona Halep joacă joi, în jurul orei 06:00, contra americancei Sofia Kenin (37 WTA), în turul secund de la Australian Open. 

Andre Agassi, un fost elev al lui Darren Cahill, ar urma să o pregătească pe Simona Halep după turneul de la Australian Open. Cea mai bună jucătoare a lumii a recunoscut asta într-un interviu acordat celor de la Adevărul, fără să dezvăluie însă numele. Aceeași sursă i-a dezvăluit însă identitatea.

„Eu și Darren suntem prieteni. Am stat 4 ani împreună. Vorbim și mă sfătuiește, dar nu mai e antrenorul meu. Nu se pune problema să revină. Darren mi-a recomandat un antrenor și voi ține cont de sfatul lui”, a precizat Halep.

Agassi colaborează în acest moment cu bulgarul Grigor Dimitrov. Cel mai important jucător pe care l-a pregătit este Novak Djokovic. 

8trofee de Mare Șlem are Agassi în cariera de jucător

Vezi și: 

Simona Halep, interviu pentru FIFA » Fotbalistul care a inspirat-o, cel mai bun prieten din Generația de Aur și recordul la jonglat :)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.