Liga 1

DINAMO - FCS SION 0-3 // Diogo Salomao vorbește despre plecarea de la Dinamo: „Dacă trebuie să rămân, asta se va întâmpla” + Ce spune Sorescu despre situația echipei

Diego Salomao

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 ianuarie 2019

Mijlocașul portughez Diogo Salomao, 30 de ani, a vorbit după Dinamo - FC Sion 0-3 despre situația și despre contractul său, care expiră în vară.

„Nu știu care e situația mea. Eu mai am 6 luni de contract și sunt concentrat pe acest lucru. Nu ştiu ce se va întâmpla. Dacă trebuie să rămân, voi da 100% pentru echipă. Dacă va veni o ofertă şi va fi bună pentru ambele părţi, vom discuta.

În aceste momente este foarte dificil. Suntem în perioada de pregătire și trebuie să corectăm anumite greșeli. Sunt mulți jucători noi. Trebuie să se obișnuiască ei cu noi și noi cu ei. Sunt multe schimbări”, a declarat Diogo Salomao.

Deian Sorescu: „AU VENIT JUCĂTORI DE CALITATE”

Și mijlocașul Deian Sorescu, 21 de ani, a vorbit despre problemele lui Dinamo, care a pierdut ambele amicale de până acum, 0-2 cu Hajduk Split și 0-3 cu FC Sion.

„Suntem în perioada de pregătire. Trebuie să ne acomodăm unii cu alții și să îi integrăm pe nou-veniți. Trebuie să corectăm anumite greșeli. Cei care au venit sunt jucători de calitate și sigur ne vor ajuta. Sunt multe greșeli pentru că încă nu există sincronizare între noi. Vorbim cu ei în engleză și în franceză”, a declarat Deian Sorescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.