Tenis

SERENA WILLIAMS LA AUSTRALIAN OPEN // VIDEO+FOTO Serena e în turul 3 la AO, tot mai aproape de un meci-șoc cu Simona Halep » Fanii i-au criticat din nou echipamentul: „Ar trebui interzisă!”

+9 Foto
Serena Williams // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 ianuarie 2019

Serena Williams (36 de ani, 16 WTA) s-a calificat în turul III al turneului de la Australian Open după o victorie fără dubii reușită în fața lui Eugenie Bouchard (24 de ani, 79 WTA), scor 6-2, 6-2, după o oră și 11 minute de joc. 

Problema învingătoarei nu s-a pus în niciun moment, iar dispoziția de joc a Serenei Williams a fost una extrem de ridicată. Americanca a copleșit-o pe Bouchard prin forța imprimată loviturilor sale, iar canadianca a cedat în două seturi, 2-6, 2-6.

„N-a fost un meci ușor, Genie Bouchard e o adversară foarte dificilă, a jucat finală la Wimbledon și a fost în semifinale la alte turnee importante. Nu am jucat foarte mult timp în ultima perioadă, dar este ok, am avut mai mult timp pentru a petrece alături de fiica mea”, a declarat Williams la finalul meciului. 

Serena Williams, criticată pentru echipament

Dacă la ultimul turneu de Mare Șlem Serena a fost în centrul atenției pentru scandalul din finala cu Naomi Osaka, echipamentul Serenei este cel care stânește acum rumoare la Australian Open.

Outfit-ul Serenei Williams a fost aspru criticat pe rețelele de socializare, iar fanii au taxat-o pe jucătoarea de 37 de ani:

„O asemenea ținută ar trebui interzisă” sau „Cum de nu îi este jenă să se îmbrace așa pe teren?”, au fost doar câteva dintre comentariile acide de pe Twitter.

În turul următor, Serena va juca împotriva ucrainencei Dayana Yastremska (18 ani, 57 WTA), care a învins-o azi pe Carla Suarez Navarro (30 de ani, 23 WTA), scor 6-3, 3-6, 6-1.

 

Simona Halep - Serena Williams, posibil duel-șoc în optimi!

Pe Serena Williams o desparte practic un singur meci de un posibil duel cu Simona Halep, care ar putea avea loc în optimi, dacă liderul mondial o învinge sâmbătă pe sora mai mare a Serenei, Venus (38 de ani, 36 WTA).

Vezi șiCTP DUPĂ SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // VIDEO Riscă Simona să fie pedepsită?! CTP a observat un gest periculos: „Sper ca WTA să nu-l fi văzut”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.