Liga 1

Mihai Eșanu pleacă de la Dinamo! A părăsit deja cantonamentul

Articol de Ionel Luţan  —  joi, 17 ianuarie 2019

DINAMO // Mircea Rednic a decis să mai renunțe la un jucător. Mihai Eșanu, 20 de ani, va fi împrumutat în Liga 2.

Antrenorul lui Dinamo îl cooptase în lotul echipei mari pentru cantonamentul din Antalya. Eșanu nu l-a convins însă în primul amical al iernii, 0-2 cu Hajduk Split. Prestația slabă l-a determinat pe Rednic să îl cheme de urgență pe Vlad Muțiu, portar lăsat inițial la București.

Tehnicianul s-a hotărât să renunțe la Eșanu care nu mai intra în calculele sale pentru acest sezon. Goalkeeperul de 20 ani a fost trimis în țară și urmează să se alăture lotului divizionarei secunde Daco-Getica București, unde a fost împrumutat până în vară.

Marius Baciu, antrenorul trupei din Colentina, îi mai are, la capitolul noutăți, pe Țăranu și Tudorică, ambii veniți de la Farul, Dedu, ex-CS Balotești, și Robert Grecu, ultima dată la Petrolul dar un jucător care aparține de Viitorul Constanța.

Bursa transferurilor

DINAMO
- antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
- veniri: I. Filip, Montini, Ait Atamne, Aliji, Simon Zenke, Mustoe, Jaadi (liberi)
- plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav (contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli), M. Eșanu (Daco-Getica)

Citește și:

Mircea Rednic dă noi lovituri » Dinamo așteaptă vineri dimineață doi fotbaliști în cantonament

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.