Liga 1

Steliștii n-au scăpat de „coșmarul” Ludogoreț: „Și acum sunt supărat pe Gâlcă și pe Stanciu! Nu poți face așa ceva”

FCSB în timpul loviturilor de departajare din meciul cu Ludogoreț

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 ianuarie 2019

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, continuă să aibă coșmaruri cu Ludogoreț, formația care a blocat în 2014 drumul roș-albaștrilor către grupele Champions League.

Fostul mare portar, care a apărat 4 penalty-uri la Sevilla în 1986, îi critică pe Costel Gâlcă, antrenorul echipei din acel sezon, dar și pe Nicolae Stanciu, jucător care a refuzat să execute o lovitură de la 11 metri în acel joc.

„Una dintre marile mele dezamăgiri e legată de meciul cu Ludogoreț.
Eu și acum îi reproșez lui Costel Gâlcă faptul că nu a pregătit cum trebuia jocul. Trebuia să se gândească la prelungiri și la penalty-uri. Noi când am mers la Barcelona am exersat loviturile de la 11 metri. Când am mers la Ludogoreț n-am făcut acest lucru. Și lui Stanciu îi reproșez. Nu se poate ca un jucător de nivelul lui să nu-și dorească să execute un penalty. Acolo s-a greșit”, a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

CONTEXT: Partida la care face referire Duckadam este returul play-off-ului Ligii Campionilor din sezonul 2014/2015. După 1-0 la București, steliștii au pierdut la Sofia, 0-1, și au fost eliminați la loviturile de departajare, 5-6. În acea partidă, portarul Stoyanov a încasat un cartonaș roșu în minutul 119, iar între buturi a intrat Cosmin Moți. Fundașul român al bulgarilor a apărat două lovituri de pedeapsă.

Vezi și:

VIDEO + FOTO Şoc la Sofia! Campioana a pierdut calificarea în faţa bulgarilor după două penalty-uri apărate de... MOŢI! Ludogoreţ - Steaua 1-0, 6-5 la loviturile de pedeapsă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.