Tenis

SIMONA HALEP- VENUS WILLIAMS » Când se joacă șocul din turul 3 de la Australian Open

Simona Halep într-o întâlnire directă cu Venus Williams // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 ianuarie 2019

Simona Halep și Venus Williams se vor întâlni în turul 3 de la Australian Open sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, pe Arena Margaret Court. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Eurosport.

  • Când se joacă Simona Halep-Venus Williams: sâmbătă, ora 10:00, ora României;
  • Unde se joacă Simona Halep-Venus Williams: Arena Margaret Court, 7500 de locuri;
  • Cine transmite la TV Simona Halep-Venus Williams: Eurosport. Online, meciul poate fi văzut pe Eurosport Player. Va fi liveTEXT, cu opinii și reacții pe GSP.RO.

În turul precedent, Simona Halep a trecut de Sofia Kenin (20 de ani, 37 WTA), scor 6-3, 6-7 (5), 6-4.

Simona Halep și Venus Williams (38 de ani) se întâlnesc într-un meci direct pentru a șasea oară. Jucătoarea din SUA a câștigat trei partide, iar liderul mondial două jocuri.

Cine e Venus Williams

Venus are un CV fabulos. A fost de 16 ori finalistă și de 7 ori câștigătoare a turneelor de Grand Slam, dintre care 5 trofee le-a cucerit la Wimbledon, iar două la US Open.

Ajunsă pe 38 în clasament după un 2018 nu foarte satisfăcător, Venus nu a fost cap de serie la Australian Open și a trebuit să înfrunte încă din primul tur un cap de serie. Americanca a evitat la limită o înfrângere cu Mihaela Buzărnescu, în fața căreia a revenit de la set și break.

În turul 2, Venus a avut o misiune ceva mai ușoară. A jucat trei seturi cu franțuzoaica Alizet Cornet, 46 WTA, însă victoria lui Williams a fost mult mai categorică. Sora mai mare a Serenei s-a impus cu 6-3, 4-6, 6-0, după două ore și 19 minute.

Citește și:

Venus Williams a vorbit despre meciul cu Simona Halep » Cum o caracterizează pe jucătoarea noastră

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.