Liga 1

GSP LIVE / VIDEO Atac la Hagi! „Regele” desființat pentru că și-a asumat descoperirea unui tânăr: „Tot Bucureștiul îl știe, de ce face asta?!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 ianuarie 2019

Lorena Balaci, fiica fostului mare fotbalist Ilie Balaci, l-a criticat pe Gică Hagi în emisiunea GSP LIVE pentru că și-a asumat descoperirea fotbalistului Ianis Malama, născut în 2004.

„Am citit cu întristare o declarație a lui Gheorghe Hagi. Declarația sună ceva de genul: «Nu l-a văzut nimeni, l-am văzut doar eu. E extraordinar. Cred mult în el. E stângaci, o s-o aibă adversarii grea cu el». Copilul are 14 ani. A fost crescut în curtea lui Juventus București (n.r. actuala Daco-Getica). Copilul e de la 7 ani la Juventus București.

Hagi nu poate spune că l-a descoperit el. Toți din București îl știu pe Ianis Malama. Nu poți să spui că tu l-ai descoperit. Cum îmi mai motivez eu antrenorul acum?

Mă refer la antrenorul care l-a descoperit pe Ianis Malama. Chiar dacă aș fi unul ca Ilie Balaci, nu am voie să-l ignor pe ăla care e 7 trepte sub mine, pentru că de la el îmi vine marfa. Eu trebuie să-l încurajez pe ăla și să spun mulțumesc Cristian Cîmpean că l-ai descoperit pe acest copil”, a spus Lorena Balaci la GSP LIVE.

Cristian Cîmpean, antrenorul la care face referire Lorena, a postat în urmă cu 4 zile o poză pe contul său de Facebook ca dovadă faptului că el l-a descoperit pe tânărul jucător.

„Incredibil, dar adevărat! Afirmațiile Regelui Hagi care te fac să te lași de antrenorat! Dovada vie că Ianis Malama este descoperit de domnul Gheorghe Hagi la 15 Ani. Până acum a fost invizibil. E păcat că noi chiar dacă suntem club mic nu ne vede nimeni meritele”, a scris Cristian Cîmpean pe contul de socializare.


Cristian Cîmpean și Ianis Malama

Vezi și:

GSP LIVE // VIDEO Șpagă la FRF?! „Se dau 4000 de euro! Se întâmplă o mizerie cu sume importante”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.