Liga 1

GSP LIVE / VIDEO Lorena Balaci dezvăluie cum a primit tatăl ei vestea că era într-o relație cu Trică: „Avea suspiciunea că Eugen e de altă etnie”

Lorena Balaci și Eugen Trică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 ianuarie 2019

Lorena Balaci a vorbit în emisiunea GSP LIVE despre relația pe care a avut-o cu Eugen Trică și despre faptul că tatăl ei, Ilie Balaci, a fost împotriva fostului fotbalist la început.


„Tata s-a supărat pe mine că i-am ascuns că sunt prietenă cu Eugen Trică. Avea suspiciunea că Eugen e de o altă etnie. Când tata s-a dus antrenor la Universitatea mi-am dat seama că e groasă
. A culminat când l-a pus pe Eugen căpitan de echipă. Noi eram împreună de vreo 4 luni. Atunci am zis că e momentul să-i spun. N-a fost deloc încântat. I-am spus că am un prieten. M-a întrebat despre cine e vorba. Și i-am zis: «căpitanul tău de echipă».

În momentul ăla s-a înnegrit. L-am văzut cum s-a schimbat la față și mi-am zis că până acolo mi-a fost. Mi-a spus până la urmă să-l aduc acasă. A fost supărat pe mine vreo săptămână. Eu am vrut să-mi păstrez numele de fată, dar tata a fost cel care s-a opus. Mi-a spus că dacă-l respect pe viitorul meu soț să-i iau numele. Eu n-am vrut nicio secundă să iau numele de Trică.

Lorena a vorbit și despre motivele care au dus la despărțirea de Trică: „Eu am crezut că pot manageria relația cu Eugen foarte bine. Îl țineam sub o oarecare observație. Când mi-am dat seama că nu despre asta e vorba și că viața nu înseamnă ca eu să fiu polițistul cuiva, atunci au apărut problemele. M-am căsătorit mult prea devreme, aveam 20 de ani. Era inevitabil ca noi să evoluăm în același stil. Pe noi ne despărțeau multe lucruri. Începând de la educație”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.