Liga 1

Cel mai slab atacant din Liga 1, Daniel Popa, pare blocat psihic și la antrenamente! Rednic s-a enervat: „Hai, dă și tu un gol! Trage la poartă”

Popa este, în acest moment, unul dintre cei mai slabi atacanți din Liga 1 din punctul de vedere al randamentului // Foto: Cristi Preda

Articol de Remus Răureanu, Victor Vrînceanu  —  vineri, 18 ianuarie 2019

Daniel Popa nu se simte bine în cantonamentul lui Dinamo din Antalya. Atacantul trece printr-un blocaj care îi îngrijorează și pe oamenii din staff.

  • Corespondenții GSP din Antalya, Victor Vrînceanu și Remus Răureanu, transmit cele mai noi informații din cantonamentul lui Dinamo;

Dinamo nu a reușit să marcheze în primele două amicale pierdute până în cantonamentul din Antalya. Ineficiența ofensivei se simte și la antrenamente, iar cel mai bun exemplu este Daniel Popa, 24 de ani, care pare total ieșit din formă.

Acesta nu reușește să marcheze nici în jocurile-școală, spre disperarea lui Mircea Rednic, care a încercat, la antrenamentul de ieri seară, să-l motiveze pe vârf: "Hai, Popa, dă și tu un gol! Trage la poartă, nu te mai complica!".

Degeaba însă! "Popică" pare blocat psihic în acest moment și alege mai mereu cele mai complicate finalizări, lucru observat de pe margine și de team managerul Dănciulescu: "Popică, de acolo dai cu șpițul cum făcea Romario, nu mai încerca altceva!".

Spre deosebire de Popa, Montini demonstrează că nu a fost o simplă întâmplare explozia de la sfârșitul anului trecut, când a reușit o "triplă" cu Craiova. Italianul este printre cei mai buni jucători ai "câinilor", face spectacol la antrenamente, execuții precise, pase spectaculoase și mult efort depus.

1 gol în 18 meciuri a marcat Popa pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

0-5 este golaverajul lui Dinamo în primele două două meciuri de pregătire

Amicalele lui Dinamo în Antalya

Dinamo - Hajduk Split 0-2
Dinamo - Sion 0-3
20 ianuarie: Dinamo - FK Liepaja (Letonia)
23 ianuarie: Dinamo - Dinamo Moscova (Rusia)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.