Tenis

AUSTRALIAN OPEN // Maria Sharapova vrea schimbarea URGENTĂ a regulamentului: „Aștepți doar să pui capăt meciului și să mergi la somn”

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 ianuarie 2019

Maria Sharapova (31 de ani, 30 WTA) critică decizia organizatorilor de la Australian Open de a permite disputarea meciurilor și după miezul nopții în Australia. 

  • Simona Halep - Venus Williams se joacă sâmbătă, după ora 10:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1

Sharapova, victorioasă în disputa împotriva campioanei en-titre, daneza Caroline Wozniacki, scor 6-4, 4-6, 6-3, a răbufnit în timpul conferinței de presă. Rusoaica a dat exemplu partida dintre Johanna Konta și Garbine Muguruza, terminată la ora locală 3 și 12 minute dimineața.

„Cred că motivul pentru care au făcut asta constă în vânzarea biletelor. Pot să înţeleg din punct de vedere financiar, dar ar trebui să existe o flexibilitate mai mare.

Nimeni nu este interesat de un meci jucat după miezul nopții. Trebuie doar să supravieţuieşti când joci un meci la asemenea ore. Aștepți doar să pui capăt meciului și să mergi la somn, acesta este obiectivul. Vorbim totuşi de un turneu de Mare Șlem”, a declarat Sharapova. 

Vezi și: 

Totul sau nimic pentru Simona Halep » Pierde locul 1 dacă e OUT în meciul următor: cine o depășește

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.