Liga 1

Edi Iordănescu, detalii de ultim moment despre transferul lui Fortes la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 ianuarie 2019

Carlos Fortes (24 de ani) nu e încă oficial jucătorul celor de la FCSB. Antrenorul lui Gaz Metan, Edi Iordănescu, a oferit ultimele detalii despre transferul atacantului.

Telenovela iernii este cu siguranță transferul portughezului Fortes de la Mediaș la FCSB. Deși toate părțile au căzut la un acord într-un anumit punct al discuțiilor, mutarea nu s-a oficializat. 

„A fost o propunere complexă, am prezentat-o mai sus, către factorii de conducere. A existat un acord între cele două cluburi. FCSB putea să meargă mai departe și să intre în acest proces de negocieri cu jucătorul.

Situația a fost mai complicată, jucătorul e deținut în coproprietate de Gaz Metan. Toți banii intrau la noi, apoi erau împărțiți. Erau mulți intermediari. Dacă jucătorul nu a ajuns la un acord cu clubul, nu e vina noastră.

Eu mi-am arătat posibilitatea de a-l lăsa. Am căutat și soluții. Este jucătorul cel mai bine plătit de la Mediaș, dar nu avea un salariu uriaș pentru Liga 1”, a comentat Edi Iordănescu situația la TV Digi Sport. 

Vezi și: 

EXCLUSIV Motivele incredibile din spatele deciziei lui Edi Iordănescu de a-l trimite pe Fortes la FCSB: "Nu accept așa ceva!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.