Liga 1

EXCLUSIV Cu cine ținea, de fapt, Dan Nistor în tinerețe și de ce n-a mers relația cu Dan Petrescu la CFR: „Asta mi-a zis și am decis să ne despărțim”

Articol de Remus Răureanu, Raed Krishan (foto), Victor Vrînceanu  —  Saturday, 19 January 2019

Dan Nistor (30 de ani), căpitanul lui Dinamo, a acordat un interviu de excepție pentru ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de sâmbătă, în care a vorbit fără perdea despre trecutul său.

Nistor recunoaște că în copilărie nu ținea cu Dinamo și spune că nu-i plăcea postul pe care-l folosea Dan Petrescu la CFR Cluj.

Iată un pasaj din interviul care poate fi citit integral AICI

- Ți-ai permis să rămâi la Dinamo, să nu pleci la Steaua, și fiindcă ai acumulat deja niște bani?
- Contează mai mult ce ai în suflet decât ce ai în portofel. Chiar dacă n-am fost eu dinamovist de mic, m-am atașat de clubul ăsta. Eu eram fanul lui FC Argeș când eram mic, pentru că-mi plăcea Jean Barbu. Foarte, foarte bun jucător!

- Bratu a povestit că i-au zis și Contra, și Mutu "Ai grijă la Nistor!". Crezi că ți s-a pus o ștampilă? Un antrenor s-ar putea gândi "Ar trebui să-mi fie frică de Nistor"?
- La ce fizic am, nu cred c-ar trebui să-i fie cuiva frică de mine. Poate am mai greșit, am mai comentat în timpul unui antrenament, însă n-am vorbit urât, nu am sărit calul niciodată. Și am avut antrenori destul de răi: Edi Iordănescu, Pustai, Grigoraș, Telu Stancu. Nea Telu lucrase cu Halagian și trebuia să ne bărbierim zi de zi, punea și elev de serviciu în cantonament, un responsabil care ne verifica zilnic.

- Crezi că ar mai fi posibil să ajungi în străinătate, după experiența ratată din Franța, unde ai jucat puțin?
- În situația în care e Dinamo, e foarte greu. Dacă ne revenim de la anul poate va fi posibil. Qatar sau altceva în Asia. Sau în Israel.

- Postul tău care e? Că ai jucat și închizător, și al doilea atacant, și extremă.
- Cel mai bine mă simt în spatele vârfului sau ca inter în 4-3-3. La CFR jucasem multe meciuri, dar eram folosit ca mijlocaș lateral, dreapta sau stânga. Am vorbit cu Dan Petrescu, i-am zis că nu-mi place, că preferam să fiu inter în 4-3-3, cum jucam noi. El mi-a spus că mă consideră extremă. Și am căzut de acord să ne despărțim. A fost corect Petrescu, mi-a spus în față tot și prefer asemenea oameni.”

Citește și:

EXCLUSIV TUN financiar dat de Dan Nistor: „Trăiesc liniștit și dacă m-aș retrage mâine din fotbal” + S-a ales cu dosar penal!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.