Tenis

VIDEO Întâmplare incredibilă cu Roger Federer la Australian Open: „Nu-mi pasă cine ești, prietene”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 19 January 2019

Roger Federer, fostul lider mondial ATP aflat acum pe poziția a 3-a, s-a calificat în „optimile” de la Australian Open după ce l-a învins pe americanul Taylor Fritz, scor 6-2, 7-5, 6-2, și-l va întâlni mai departe pe grecul Stefanos Tsitsipas (15 ATP). Elvețianul a avut parte de un moment total neașteptat după joc. 

Federer a vrut să se ducă la vestiare, dar n-a fost lăsat de organizatori să intre, pentru că nu avea acreditare!

„Nu-mi pasă cine ești, prietene, nu intri”, i-a transmis steward-ul fostului lider mondial. După câteva secunde, un membru al staff-ului lui Federer a intervenit și totul s-a rezolvat.

Postul de televiziune Eurosport, cel care transmite Australian Open, a postat un mesaj amuzant pe Twitter: „Chiar și cei mai mari din toate timpurile au nevoie de acreditare, nu-i așa Roger Federer?”.

Cel mai recent caz asemănător cu cel al lui Federer l-a avut în prim-plan pe Wayne Rooney, care în urmă cu aproape o lună n-a fost lăsat de un steward să intre pe stadionul Old Trafford la un meci al lui Manchester United.

În 2017, la Rolland Garros, același lucru l-a pățit și Rafael Nadal.

Citește și:

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei, crede că a găsit marea slăbiciune a lui Halep: „Acolo e spațiu de manevră”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.