Liga 3

VIDEO FC U Craiova a efectuat vizita medicală » Visul lui Florin Costea: „Derby Craiova cu Craiova”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 19 January 2019

FC U Craiova 1948 a efectuat vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Bănie.

Elevii lui Nicolo Napoli au început de câteva zile și antrenamentele, fără Sabin Lupu, Armășelu, cedați, și japonezul Ezaki (probleme personale), dar cu noile achiziții Cornel Suciu, Radu Criștiu (fundași), Claudiu Codoban, Vlad Boția (mijlocași), Robert Răducanu, Alexandru Avram (atacanți). 

Printre jucătorii care vor încerca și la retur să pună umărul la promovarea echipei în Liga a 2-a au rămas și fostele vedete din Liga 1 Florin Costea, Mădălin Ciucă și Ovidiu Dănănae.

„Dacă nu mă las în 2-3 ani poate voi juca iar cu fratele meu aici, la Craiova. La vară, vreau să mă văd cu Universitatea în Divizia B. Îmi doresc în 2 ani să văd un derby Craiova cu Craiova. Să fiu și eu pe teren. Vor trebui două stadioane pentru acest meci. Suporterii vor ține cu noi dacă vom fi în prima divizie”, a declarat Florin Costea (33 de ani) pentru Jurnal de Craiova.

Florin Costea a vorbit și despre Adrian Stoian, ultimul transfer de la FCSB, care are pe braț un tatuaj cu sigla Universității Craiova:

„Îi doresc mult succes lui Adrian Stoian. Am văzut tatuajul său, mulți iubesc această echipă. Dacă a avut ofertă bună de la Steaua, de ce să nu se ducă? Dacă-și dorește să îmbrace tricoul Universității, probabil va ajunge aici cândva”.

 

 Clasament Liga 3

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.