Tenis

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Halep a numit „creierul” din spatele strategiei câștigătoare cu Venus: „Nu e antrenor oficial, nu poate veni în lojă, dar mă ajută”

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a trecut azi clar de Venus Williams (38 de ani, 36 WTA), scor 6-2, 6-3, și o va înfrunta pe Serena Williams în optimile de finală de la Australian Open.

  • Duelul Simona Halep - Serena Williams e programat luni, la o oră care va fi anunțată ulterior de organizatorii de la Melbourne.

„M-am gândit la meciul disputat la Montreal contra lui Venus. Știam că atunci a fost accidentată, dar stilul de joc nu este infleunțat atât de mult. Mi-am dat seama că trebuie să fiu rapidă, să stau foarte aproape de linia de fund. Mi-a ieșit astăzi. Un alt obiectiv a fost să fiu atentă la primul serviciu, să nu îi permită să atace la retur.

Chiar dacă nu am un antrenor, am mai spus-o, Darren este lângă mine în aceste zile. Nu poate veni în loja mea sau la vestiar pentru că nu este antrenor oficial, dar mă ajută extrem de mult. Apreciez asta.

Am alături și căpitanul echipei de Fed Cup, am mult sprijin. Nu mă simt singură, e o atmosferă bună în echipă”, a declarat Halep în timpul unei conferințe de presă.

Vezi și: 

SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS 6-2, 6-3 // FOTO Ce făcea Darren Cahill în timpul lecției pe care Halep i-a predat-o lui Venus Williams: „Nu păcălești pe nimeni, să știi!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.