Campionate

LIVERPOOL - CRYSTAL PALACE 4-3 // Liverpool și Crystal Palace au oferit un meci nebun în Premier League: 7 goluri, răsturnări de scor și o eliminare

+7 Foto
Liverpool - Crystal Palace // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Liverpool s-a impus în fața celor de la Crystal Palace, 4-3, după un meci nebun în etapa a 23-a din Premier League.

După un început de repriză echilibrat, Crystal Palace a deschis scorul în minutul 34. Townsend a șutat perfect de la 12 metri, iar Alisson nu a putut interveni.

După pauză, Liverpool a marcat de două ori în 7 minute. Salah a înscris în minutul 46, după ce a împins mingea din 6 metri, pe lângă portarul advers, iar Roberto Firmino a șutat la colțul lung de la 13 metri.

Crystal Palace nu a renunțat la luptă și a egalat în minutul 65, prin Tomkins, care a marcat cu o lovitură de cap. Salah a făcut 3-2 în minutul 75. Atacantul a împins mingea în plasă de pe linia porții, după ce goalkeeperul Speroni a respins greșit balonul. După ce James Milner a fost eliminat în minutul 89, Sadio Mane a făcut 4-2, marcând cu un șut din interiorul careului. Scorul final a fost stabilit în minutul 90+4, când Meyer a șutat de la 15 metri.

După 23 de etape, Liverpool este lider. „Cormoranii” au 60 de puncte, cu 7 peste Manchester City, care are un meci în minus. Crystal Palace este pe 14, cu 22 de puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.