Liga 1

Atac frontal la Costel Gâlcă dinspre FCSB » I se reproșează cea mai mare dezamăgire din era Gigi Becali: „Acolo s-a pierdut! Nu a pregătit jocul”

Costel Gâlcă a stat un sezon la FCSB, 2014-2015, și a luat 3 trofee: campionatul, Cupa României și Cupa Ligii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 ianuarie 2019

Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că meciul din preliminariile Champions League cu Ludogoreț, pierdut la penalty-uri în august 2014, a fost cea mai mare dezamăgire de când a preluat-o pe FCSB, în 2003.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al clubului, a vorbit și el despre acel meci și l-a criticat pe antrenorul de-atunci, Costel Gâlcă, pentru modul în care a pregătit echipa.

Eu și acum îi reproșez lui Costel Gâlcă faptul că nu a pregătit acel joc, după victoria cu 1-0 din tur. Calificarea chiar se putea decide în prelungiri sau la loviturile de departajare.

N-are importantă cum a fost returul, că ai avut sau nu ghinion. Ideea este că n-ai pregătit jocul! Noi, când am jucat cu Barcelona, am exersat loviturile de la 11 metri, deși absolut nimeni nu ne dădea nicio șansă. La Ludogoreț nu s-a făcut asta. Iar când s-a ajuns la penalty-uri a fost o debandadă totală! Acolo Gâlcă s-a pierdut! Au ajuns să execute Râpă și Pîrvulescu (n.r. care au ratat)! Pîrvulescu intrase în joc în locul lui Latovlevici și a făcut cornerul din care au egalat bulgarii.

Și lui Stanciu îi reproșez că nu s-a băgat la loviturile de departajare! Poate să se supere, poate să facă ce vrea! Nu se poate ca un fotbalist ca Stanciu să nu-și dorească să execute un penalty”, a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.