Box

FOTO Pacquiao - Mayweather // Manny Pacquiao vrea revanșa! Filipinezul și-a apărat centura WBA și l-a provocat din nou pe Mayweather: „Să-i spuneți lui Floyd să revină în ring”

+5 Foto
Manny Pacquiao - Adrian Broner // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 ianuarie 2019

Filipinezul Manny Pacquiao, 40 de ani, și-a apărat cu succes centura WBA, la categoria semimijlocie, după ce l-a învins pe Adrian Broner, 29 de ani.

Manny Pacquiao a câștigat lupta la puncte, prin decizie în unanimitate, 117-111, 116-112 și 116-112.

Pacquiao a dominat întâlnirea cu adversarul său, a avut mai multe lovituri care și-au atins ținta și a eschivat majoritatea loviturilor trimise de Broner.

Vrea revanșa cu Mayweather

După meci, Pac-Man și-a amintit de rivalul său, Floyd Mayweather, și a spus că este gata de încă un meci cu pugilistul american, actualmente retras din activitate.

Să-i spuneți lui Floyd să revină în ring. După aceea vom lupta. Sunt gata să mă lupt din nou cu el”, a delcarat Pacquiao.

CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PRIMUL MECI Pacquiao - Mayweather

În prima confruntare, Mayweather a reunit centurile WBA, WBC, WBO și The Ring, după ce l-a învins prin decizie unanimă pe filipinez. Toți cei trei arbitri au văzut o victorie categorică a americanului, 116-112, 116-112, respectiv 118-110. Verdictul a stârnit controverse, mulți specialiști considerând că partida a fost mult mai echilibrată. Cifrele însă au fost de partea lui ”Money” Mayweather, acesta având mult mai multe lovituri clare, 148, față de 81 ale lui Pacquiao.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.