Liga 1

Războiul CSA Steaua - FCSB devine subiect de documentar! Frații Cantona vin în România: „Steaua e în liga a patra? Guvernul de ce nu se implică?”

Frații Cantona

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 ianuarie 2019

Într-un interviu pentru ziarul Libertatea, Joel Cantona, fratele fostului mare fotbalist Eric Cantona, a vorbit despre fotbalul românesc, Gică Hagi, Ilie Năstase și Steaua.

Joel Cantona, actor și producător de filme și documentare, a declarat că va veni la București pentru a face un documentar despre Steaua și despre disputa dintre Clubul Sportiv al Armatei și FCSB.

Steaua e în liga a patra? Incredibil! Mai există o echipă, FCSB? Guvernul de ce nu se implică? Uite, ăsta e un subiect pentru CantoBros, casa noastră de producție de de filme documentare. O să venim să facem un film la București despre Steaua. În mai suntem acolo! O să fim în capitala voastră, să documentăm tot. Mă interesează și Clujul, și Craiova. Noi am făcut filme documentare și despre Milan, și despre Barcelona. Steaua e o megaidee!”, a declarat Joel Cantona pentru Libertatea. Interviul integral poate fi citit AICI!

„Hagi, cu care am vorbit personal, Popescu, Petrescu sau Lăcătuș au fost printre cei mai buni din Europa, cu tehnică briliantă. Vă numeam brazilienii Europei. Ați avut și antrenori foarte buni, precum Lucescu și Boloni. Și Mutu a fost un fotbalist mare, jucător care a inspirat fotbalul mondial. Avea un caracter foarte tare, de vreme ce a revenit după scandalul de dopaj de la Chelsea”
Joel Cantona

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.