Liga 1

FCSB - SHANGHAI SHENHUA 2-2 // Teixeira a vorbit în premieră despre plecarea lui Nicolae Dică

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 20 ianuarie 2019

FCSB a terminat la egalitate, scor 2-2, partida amicală cu chinezii de la Shanghai Shenhua. Filipe Teixeira, introdus la pauză, a revenit pe teren după o pauză de o lună și jumătate.

  • Trimișii GSP.ro în Spania, reporterul Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda, vă țin la curent cu toate noutățile din cantonamentul celor de la FCSB. 

„E foarte bine pe teren, e o senzație foarte plăcută. Din păcate, am făcut doar egal, dar a fost un antrenament bun. Ușor, ușor o să intrăm în formă. Sunt sută la sută sigur. Trebuie să mă mai  antrenez cu echipa, am avut doar două zile împreună.

Am avut 2-0, puteam sa facem 3-0, așa se întâmplă în fotbal. Trebuie să fim mai atenți la fazele fixe. Important e să fim o echipă unită, să avem spirit de sacrificiu și sunt sigur că vom lua campionatul”, a declarat Teixeira la final.

Teixeira a vorbit despre despărțirea de Dică

„Se întâmplă astfel de lucruri în fotbal. Jucătorii și antrenor pleacă, alții le iau locul. Ce a fost, a fost. Acum a venit un tehnician nou care încearcă să implementeze jocul său”, a punctat Teixeira.

Vezi și: 

FCSB - SHANGHAI SHENHUA 2-2 // VIDEO + FOTO Echipa lui Teja, fără victorie! Florin Tănase a ratat penalty și chinezii au dat două goluri în 3 minute

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.