Altele

Ronnie O'Sullivan, „zdrobit” în finala de Masters de snooker de Judd Trump! Incredibil: ce a făcut cu medalia de finalist

+4 Foto
Ronnie O'Sullivan, învins de Judd Trump în finala de Masters, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 January 2019

Englezul Judd Trump (numărul 5 mondial, 29 de ani) l-a învins pe conaționalul Ronnie O'Sullivan (numărul 3 mondial, 43 de ani) fără drept de apel în finala de Masters de snooker, scor 10-4!

După o primă sesiune în care a fost condus cu un neverosimil 7-1, Ronnie O'Sullivan a încercat să remedieze seara. A obținut primele două frameuri, dar Judd Trump și-a păstrat cumpătul și a dus scorul la 9-3. Și apoi a închis. 

A fost primul titlu din "Tripla Coroană" (Campionatul Mondial de snooker + Masters + Campionatul Regatului Unit și Irlandei de Nord) pe care Judd Trump l-a obținut în ultimii 7 ani. Trump mai are un trofeu al Regatului Unit, în 2011.

A fost doar cea de-a treia înfrângere a lui Ronnie O'Sullivan în acest sezon. A mai pierdut la Mark Allen la Open Englez și tot la Judd Trump la Openul Irlandei de Nord. La festivitatea de premiere, Ronnie a dat medalia de finalist unui spectator din tribune. 

7 titluri de Mastersare Ronnie O'Sullivan în palmares, record absolut în snookerul profesionist

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.