Tenis

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Karolina Pliskova, posibila adversară din sferturi, a analizat înfruntarea: „Uneori, Serena e de nebătut”

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 January 2019

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) se înfruntă în optimile de finală de la Australian Open. Cehoaica Karolina Pliskova (8 WTA, 26 de ani), posibila adversară din sferturi a Simonei, a fost întrebată la conferința de presă despre confruntare.

  • Simona Halep - Serena Williams se joacă luni, după ora 10:00, în primul meci al sesiunii de seară de pe arena Rod Laver;
  • Halep - Serena e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1.

"E cel mai bun meci din optimi de finală. Cu siguranță, va fi o provocare pentru amândouă pentru că nu au jucat de mult una împotriva celeilalte.

Am văzut că Serena a evoluat foarte bine în prima săptămână, dar nu s-a confruntat cu nicio jucătoare de top, simt că are multă încredere. O să pună multă presiune.

Simona a avut meciuri dificile, în turul al doilea a întors partida și e bine să ai astfel de meciuri. Ca să ajungi la un trofeu e bine să fii testat în acest fel. Simona poate fi periculoasă, cu siguranță va lupta. A învins-o pe Venus și acest lucru îi dă încredere.

E un meci deschis oricărui rezultat. Serena e oricând periculoasă, joacă bine. Uneori nu ai ce să faci împotriva ei. Sigur va fi un meci bun!", a declarat Pliskova.

Karolina Pliskova și Garbine Muguruza se înfruntă la noapte în „optimi” de la Australian Open. Învingătoarea va juca mai departe cu jucătoarea care se impune dintre Halep și Serena Williams.

Vezi și: 

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Chris Evert și-a ales favorita înaintea celui mai așteptat meci de la Australian Open + ce cotă are Simona cu Serena

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.