Stranieri

Angers - Nantes 1-0 // Suferința lui Tătărușanu: trei înfrângeri consecutive » ”Dacă n-ar fi fost acest club, aș fi plecat. E clar!”

Ciprian Tătărușanu Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 21 ianuarie 2019

Nantes a ajuns pe locul 15, tocmai și-a vândut golgeterul, iar antrenorul Halilhodžici se simte trădat: ”Nu știu ce se petrece în spatele meu”.

Nimic nu mai merge la Nantes. Nici cu Vahid Halilhodžici antrenor. Trei meciuri în șir identice ca scor: 0-1 cu Rennes, 0-1 cu Nîmes, 0-1 cu Angers. "Canarii" nu mai înscriu, iar Tătărușanu nu-i mai salvează.

Duminică, au pierdut în al 4-lea minut de prelungire. "Tătărușanu era mascat, dar ar fi putut para acea minge", e concluzia cotidianului local Ouest-France. Care, la fel ca L'Équipe, vorbește de situația încordată de la club. 

Antrenorul Vahid Halilhodžici, trădat de patron, care i-a vândut golgeterul (Sala a semnat cu Cardiff pentru 17 milioane de euro) fără ca el să știe, a fost la un pas să-și dea demisia. N-a renunțat încă doar datorită legăturii extraordinare cu Nantes. Bosniacul a fost unul dintre cei mai mari atacanți ai galben-verzilor.

"Dacă n-ar fi fost acest club, aș fi plecat. E clar!", spune Halilhodžici, care a titularizat ca vârf un tânăr de 20 de ani, Randal Kolo Muani. Tehnicianul e trist: "Aveam de ales între el și mine. L-am ales pe el". Realizează că îi va fi tot mai greu la Nantes.

5este nota primită de Tătărușanu în L'Équipe și Ouest-France pentru meciul cu Angers

5,6este media notelor lui Ciprian în L'Équipe, al 11-lea în topul portarilor din Ligue 1

"Șefii clubului nu au fost prea corecți cu mine. Aici, niciodată nu știu ce se petrece în spatele meu"
Vahid Halilhodžici, antrenor Nantes

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.