Liga 1

VIDEO Reacția fabuloasă a lui Rednic atunci când a fost întrebat cine va fi jucătorul anului la Dinamo: „Nici eu nu-i cunosc prea bine, dar unul ar trebui să mai slăbească”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 ianuarie 2019

Mircea Rednic a susținut o conferință de presă în cantonamentul lui Dinamo din Antalya, Turcia. Antrenorul a avut o reacție amuzantă când a fost întrebat pe cine vede jucătorul anului 2019.

  • Corespondență din Antalya de la Dumitru Angelescu (Libertatea)

Reporter: Cine va fi jucătorul anului la Dinamo? Mircea Rednic și-a pus mâna-n cap și a zâmbit, apoi a răspuns: „Să vedem, că nici eu nu-i cunosc prea bine. Zenke poate deveni jucător important, face eforturi. Are concurență, dacă e în formă o să joace. Cred că ar trebui să mai slăbească”.

Mircea Rednic a vorbit și despre jucătorii tineri de care s-a descotorosit: „N-a fost nicio curățenie la Dinamo. Totul a fost gândit. Au fost jucători precum Moldoveanu și Neicuțescu, care au jucat sau nu prea. Au plecat la echipe care se bat la promovare. Îi pregătim pentru următorul sezon când va trebui să jucăm cu doi fotbaliști sub 21 de ani”.

„Am renunțat la salarii ca să pot aduce jucători. Îi rog pe cei care vor binele lui Dinamo să vorbească mai puțin și să facă mai mult. Îi aștept cu brațele deschise aici cu sfaturi. De vorbit e ușor. Mai spun unii că au plecat mulți jucători și că vin la fel de mult. Așa s-a întâmplat și la Rapid când am preluat-o. Dacă n-au fost rezultate, e normal”
Mircea Rednic

„Ianis Hagi poate ajunge la nivelul lui Gică și chiar să-l depășească. E un băiat inteligent și-mi place”
Mircea Rednic

Vezi și:

VIDEO Opriți tot, joacă Simona! Cum a trăit Mircea Rednic meciul Halep - Williams

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.