Tenis

SIMONA HALEP, ANTRENOR // Thierry Van Cleemput, despre colaborarea cu Halep: „Ea e cea care m-a căutat”

Thierry Van Cleemput FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 21 January 2019

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) este în discuții avansate cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput.

„După ce a pierdut David [Goffin] sâmbătă seară, el (n.r. Darren Cahill) m-a întrebat dacă mă interesează să dau o mână de ajutor. Am zis de ce nu? Mă înțeleg foarte bine cu Simona și cu Darren. Colaborarea lor s-a încheiat, iar eu și David am pus stop. Le-am zis că lumea va începe să vorbească, dar au zis că nu e nimic grav și că ar fi drăguț dacă aș putea veni. Așa că am făcut asta.

Cred că voi încerca să lucrez cu Simona, să vedem dacă eu mă simt bine, dacă ea se simte bine. Mă duc până acasă, voi merge fără dubii la București, apoi la Doha sau la Dubai. Și, după toate astea, voi lua o decizie finală. Momentan nu e vorba de o colaborare oficială.

E un interes din partea ei, ea e cea care m-a căutat. Și eu sunt interesat, de-asta am venit s-o văd la meciul cu Serena. Îmi place stilul de joc al Simonei și știu cum să o ajut”, a declarat Van Cleemput.

Thierry Van Cleemput colabora cu David Goffin de la începutul lui 2014, dar cei doi s-au despărțit oficial ieri. De-a lungul carierei, i-a mai pregătit pe Olivier Rochus, Steve Darcis și a fost asistent în echipa de Cupa Davis.

Vezi și: 

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Darren Cahill nu s-a putut abține în timpul comentariului: „ De-asta am venit la arenă!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.