Tenis

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Antrenorul Serenei Williams face un anunț care sperie circuitul WTA după victoria cu Halep

Serena Williams // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 21 January 2019

Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) a eliminat-o pe Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) în optimile de finală de la Australian Open, scor 6-1, 4-6, 6-4.

După meci, Patrick Mouratoglu, antrenorul Serenei Williams, a vorbit despre evoluția americancei.

„Cred că e mai bine pregătită acum față de anul trecut. Chiar dacă a făcut eforturi mari pentru a fi în formă, dar nu a avut suficient timp. Acum cred că e gata, fizic și psihic, după ce a născut. Simt că acum e din nou Serena, fizic și emoțional. Cred că e la un nivel bun. Avea nevoie de un meci tare și e bine că a fost azi.

Cred că în setul decisiv a fost ea însăși. Una dintre marile calități ale ei e să fie competitivă în momentele importante. Cred că la acel moment, la 3-2 și 30-0, Simona juca mai bine. Serena era în pericol. Dar Serena a întors game-ul și meciul. 

Cred că va câștiga acest turneu. Mereu cred că va câștiga. Cred că e pregătită cum trebuie pentru acest turneu și cred că va triumfa”, a declarat Patrick Mouratoglu la conferința de presă.

 

23de turnee de Grand Slam a câștigat Serena Williams în carieră, ultimul în 2017, la Australian Open

Citește și:

Simona Halep și-a început conferința de presă cu o glumă » Prima reacție a liderului WTA după înfrângerea cu Serena Williams: „Am simțit că m-a lovit trenul”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.