Tenis

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // VIDEO Serena Williams dezvăluie ce a învățat după meciul cu Simona Halep: „De aceea ea e numărul 1”

Simona Halep // Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 ianuarie 2019

Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) a eliminat-o pe Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) în optimile de finală de la Australian Open, scor 6-1, 4-6, 6-4.

După meci, Serena Williams a vorbit despre duelul cu Simona Halep și a lăudat-o pe jucătoarea noastră pentru felul în care a jucat în setul doi.

De aceea e numărul 1. Și-a ridicat nivelul în setul doi. Eu nu am făcut asta, am rămas la același nivel. Dar este parte din revenirea mea. Aș fi putut câștiga în două seturi, dar până la urmă am înfruntat jucătoarea de pe locul 1. Încă învăț. Cred că e admirabil la vârsta mea și având în vedere unde sunt în carieră. Am jucat foarte bine, nu știu dacă e cea mai bună prestație de când am revenit. Dar trebuie să joci bine pe durata întregului meci, nu doar într-un set.

Azi am învățat că trebuie să lupt pentru victorie, pentru titluri, pentru meciuri. Cred că, per total, am un joc solid. Dar trebuie să trec la un nivel mai mare dacă vreau să mai rămân în turneu”, a declarat Serena Williams la conferința de presă.

 

Citește și:

Antrenorul Serenei Williams face un anunț care sperie circuitul WTA după victoria cu Halep

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.