Tenis

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Darren Cahill explică unde a greșit Simona Halep: „Asta era lovitura de folosit! Când a făcut-o, Serena a avut probleme”

Simona Halep // Australian Open

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 ianuarie 2019

Simona Halep (1 WTA) a pierdut meciul cu Serena Williams (16 WTA) din optimile de finală de la Australian Open, scor 1-6, 6-4, 4-6, însă a terminat meciul cu zâmbetul pe buze.

După meci, australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre duelul româncei cu Serena Williams și a spus ce trebuia să facă liderul WTA pentru a câștiga meciul.

Simona a început slab, dar a jucat excelent în setul secund. În decisiv, acel game de la 3-2, cel mai lung, a fost crucial. Din păcate, l-a pierdut şi asta a dus la pierderea meciului. La 3-2, Simona a avut trei mingi de break.

Simona trebuia să îşi folosească backhand-ul în lung de linie, pe mingea a doua a Serenei. A avut şansa asta de câteva ori, dar nu a reuşit să profite de ea. Pentru că Serena Williams a avut foarte mult de suferit atunci când Simona şi-a folosit backhand-ul”, a declarat Darren Cahill pentru ESPN, potrivit Hotnews.

Vezi și:

VIDEO Serena Williams dezvăluie ce a învățat după meciul cu Simona Halep: „De aceea ea e numărul 1”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.