Handbal

CSM Bucureşti şi-a rodat "motoarele" pentru partida cu Gyor, de sâmbătă! A marcat de 44 de ori, însă a și primit foarte multe goluri

Articol de Marian Ursescu  —  luni, 21 ianuarie 2019

CSM Bucureşti nu a avut emoţii în partida cu HC Zalău, din etapa a 14-a a Ligii Naţionale. Gheorghe Tadici a venit la Bucureşti cu doar 12 jucătoare, dar pe Maria Constantinescu a lăsat-o în Capitală, interul stânga semnând chiar cu adversara!

Meciul a părut unul de vacanţă sau amical, cele două echipe nepunând mare bază pe apărare. S-a jucat într-un ritm rapid, cu repuneri care să surprindă adversarul, cu toată atenţia pe ofensivă.

Aşa s-a ajuns ca extremele de la CSM Bucureşti să marcheze împreună 27 de goluri: 11 Radicevici, 7 Mehmedovici, 6 Udriştoiu şi 3 Hagman. "A fost o repetiţie reuşită, dar suntem conştienţi că la Gyor va fi altceva. Sunt bucuros că toate fetele sunt sănătoare şi am reuşit o victorie clară", a declarat antrenorul Dragan Djukici.

În lipsa "tunarului" Constantinescu, responsabile cu golul la Zalău au fost aseară Rob-Szollosi 9 reuşite, Abed-Kader şi Panici câte 8.

CSM Bucureşti va juca sâmbătă, la Gyor, primul meci în grupa principală. Campioana României are în acest sezon, drept obiectiv, jucarea finalei Ligii Campionilor, dar trebuie să-şi realizeze obiectivul fără Neagu şi Kurtovic, accidentate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.