Tenis

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Simona Halep a uimit pe toată lumea » Ce notă și-a dat după eliminarea de la Australian Open „Am curajul să spun asta”

Simona Halep la Australian Open // FOTO: Reuter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 ianuarie 2019

Simona Halep (1 WTA) a pierdut meciul cu Serena Williams (16 WTA) din optimile de finală de la Australian Open, scor 1-6, 6-4, 4-6, însă a terminat meciul cu zâmbetul pe buze.

Simona Halep a fost rugată la conferința de presă să-și evalueze prestația de pănă acum în 2019 și a spus că este mulțumită de jocul său.

"Sunt aproape de zece, am curajul să spun acest lucru pentru că am riscat atunci când am stat atât de mult acasă. Nu am fost în totalitate pregătită pentru tenis de nivel înalt, dar nu am jucat rău, mă bucur pentru felul în care s-a desfășurat acest turneu pentru mine, iau doar lucrurile pozitive. Am avut meciuri bune având un tablou greu", a spus Simona Halep liderul mondial.

Următoarea competiție pentru Simona este Cupa Fed, care va avea loc între 9-10 februarie. România întâlnește în deplasare Cehia, la Ostrava, în primul tur al Grupei Mondiale.

 

Citește și:

Cine e noul antrenor al liderului WTA Simona Halep » Specialistul GSP Luminița Paul, detalii despre colaborare + poza neremarcată de pe 10 ianuarie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.