Campionate

PSG // Adrien Rabiot s-a săturat! Mijlocașul a dat clubul în judecată: acuze de discriminare și de hărțuire

Articol de Theodor Jumătate  —  Tuesday, 22 January 2019

Mijlocașul Adrien Rabiot, 23 de ani, a sesizat Comisia juridică a Ligii Profesioniste din Franța, după ce a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua a celor de la PSG.

Pedepsirea lui Adrien Rabiot, exclus din lotul primei echipe și trimis să se pregătească alături de "rezervele" din liga a patra, s-ar putea întoarce ca un bumerang împotriva lui PSG. Pentru că jucătorul în vârstă de 23 de ani, care a refuzat să prelungească acordul ce expiră în această vară, a sesizat Comisia juridică a Ligii profesioniste.

Pentru el, "condițiile de antrenament și de recuperare de la formația B nu sunt compatibile cu cele ale unui fotbalist profesonist". Și, potrivit L'Équipe, clubul poate fi acuzat de discriminare și de hărțuire a jucătorului: "Dosarul ar lua o turnură penală și ar expune PSG în justiție".

Ar fi încă un scandal, după cel cu selectarea juniorilor pe criterii etnice, pentru care Parchetul parizian a deschis o anchetă pe 19 noiembrie.
Foarte probabil, lui Rabiot i se va permite să revină la prima echipă și, chiar dacă nu va mai evolua la PSG, nu i se vor mai face probleme înainte de a părăsi clubul gratis în vară, la sfârșitul contractului. 

"Modul cum a procedat PSG față de Adrien Rabiot este ilegal. Jucătorul trebuie primit imediat înapoi la prima echipă" UNFP, Sindicatul fotbaliștilor porofesioniști francezi

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.