Liga 1

GSP LIVE // Dumitru Dragomir face noi dezvăluiri despre Mihai Voduț, jucătorul dat afară de la Viitorul pentru pariuri: „E o stricăciune! Fuma și bea 6-7 sucuri pe zi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 ianuarie 2019

Dumitru Dragomir, fost conducător la FC Voluntari, a vorbit la GSP LIVE despre atacantul Mihai Voduț, 24 de ani, dat afară de la Viitorul pentru că a pariat. (Detalii AICI)

Vezi în video ce spune Dumitru Dragomir despre problemele extrasportive pe care Mihai Voduț le are

 

„Asta cu pariurile e nimic. Eu am lucrat cu Voduț la Voluntari. Îl dădusem și eu afară. Este total lipsit de educație. Este o stricăciune mică. Greu îl aduci pe linia de plutire. De la familie până la fotbal, nu a avut o educație adecvată, nu a avut o educație sportivă. Strică mult.

El este foarte talentat dacă s-ar pune pe picioare. Nu știu dacă mai fumează. Că la cât fuma... Și bea 6-7 sucuri pe zi. El, ca sportiv, e talentat.

Eu l-am dat afară pentru viața extrasportivă. Nu știam de pariuri. Dar nu aș face un caz din asta. Când ești un om cu educație, cu picioarele pe pământ, îți alegi bine și consoartă. Dacă vezi că e stricată, îi dai un brânci.

Își va găsi echipă pentru că e talentat. Dar oriunde se va duce, va fi mărul stricat. Vă dați seama că a renunțat și Hagi la el. Vă dați seama ce înseamnă asta?”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

CITEȘTE ȘI: 

Răspunsul FRF în cazul fotbalistului de la Viitorul prins că paria! Comisia de Integritate s-a autoseziat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.