Liga 1

Ajutor pentru FCSB » Ioan Andone i-a propus doi fundași lui Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 ianuarie 2019

Ioan Andone, managerul general de la FC Voluntari și un apropiat al lui Gigi Becali, a vorbit despre situația celor de la FCSB.

Andone știe despre problema fundașului central de la FCSB și i-a propus lui Gigi Becali doi jucători: Alexandru Pașcanu (Leicester) și Adrian Rus (Sepsi).

Nu înţeleg de ce FCSB nu se întărește în defensivă. A transferat foarte bine, i-a adus pe Florentin Matei şi Adrian Stoian. Dar în zona fundaşilor centrali, unde a suferit toată toamna, pentru că s-au accidentat foarte mulţi jucători, trebuie să aducă un jucător de calitate.

O soluţie bună era Paşcanu. Sau Rus de la Sepsi, dar el nu prea joacă acolo. Am înţeles că din vară va veni Iulian Cristea, dar celor de la FCSB le trebuie acum un fundaş central de valoare. Şi să aibă şansa să nu se accidenteze jucătorii”, a declarat Ioan Andone la TV Telekom Sport.

  • Alexandru Pașcanu, 20 de ani, este internațional român de tineret și joacă pentru Leicester U23. Mai are 6 luni de contract cu englezii.
  • Adrian Rus, 22 de ani, este și el în lotul României U21. A venit la Sepsi în vara lui 2018, iar în acest sezon a jucat 5 meciuri.

„Nu sunt consilierul lui Gigi Becali, Doamne ferește! Eu îl voiam pe Daniel Benzar împrumut la Voluntari. Am vorbit de vreo două ori cu Dică și el mi-a zis «Ando, știi că nu iau eu deciziile!». Așa că am ajuns să mă văd săptămânal cu Gigi. Și m-a mai întrebat de câte un jucător, stând la masă așa cum stau cu voi acum. Îmi cere o opinie, atât. I-am spus: «Nu-l lua pe Băluță cu 3 milioane, ia-l pe Mitriță cu 700.000!». Acum e ofertă de 5 milioane pe Mitriță și Rotaru nu-l vinde!”Ioan Andone pe 14 ianuarie pentru GSP

Citește și:

ANALIZĂ Cu ei începe, oficial, 2019! Trimisul GSP în Marbella analizează echipa de start pregătită de Mihai Teja la FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.