Liga 1

VIITORUL // Gigi Becali, nemilos după scandalul uriaș de la Viitorul: „Așa se întâmplă la echipele mici. Doar vagabonzii joacă la pariuri”

Gigi Becali nu-l iartă pe Mihai Voduț: "Doar vagabonzii joacă la pariuri!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 22 January 2019

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, a comentat scandalul de proporții de la Viitorul, în urma căruia fotbalistul Mihai Voduț a fost concediat după ce a fost prins că a pariat pe meciul propriei echipe. 

„Așa se întâmplă la echipele mici unde jucătorii au 2-3 mii de euro salariu. La FCSB nu se poate întâmpla asta, din moment ce jucătorii au salarii de 10-15.000 de euro.

Noi luăm jucători verificați. Dacă luăm un copil de 18-19 ani, luăm doar caractere cu care să facem performanță! Cine e fotbalist nu joacă la pariuri! Dacă are caracter, un fotbalist bun nu joacă la pariuri. Fotbaliștii vagabonzi joacă la pariuri, golanii nu pot fi și fotbaliști”, a declarat Becali în această dimineață, la Pro X.  

Viitorul a emis un comunicat în care anunță că a rupt contractul lui Mihai Voduț. Decizia vine după ce fosta iubită a jucătorului a făcut public faptul că acesta i-ar fi cerut să parieze în numele lui pe un meci al Viitorului. (Detalii AICI)

Mihai Voduț a fost legitimat prima dată la Viitorul în 2013, când a fost adus de la Chindia și a mai jucat la FC Voluntari. A devenit un jucător important pentru Gică Hagi în urmă cu un sezon, iar în această ediție a Ligii 1 are 2 goluri în 15 meciuri.

Vezi și: Gigi Becali, dezvăluiri despre următorul supertransfer pe care îl vrea la FCSB: „Îl iau la vară, e bun pentru Steaua” » Anunță o schimbare masivă a strategiei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.