Campionate

UPDATE VIDEO + FOTO Cristiano Ronaldo, condamnat la închisoare! A primit o amendă uriașă + prima reacție

+13 Foto
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez la tribunal în Madrid // FOTO: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 22 ianuarie 2019

Cristiano Ronaldo (33 de ani) a primit 23 de luni de închisoare cu suspendare și o amendă de 18,8 milioane de euro. 

A doua zi după victoria lui Juventus cu Chievo, 3-0, Cristiano Ronaldo s-a prezentat la ora 09:37, ora Spaniei, în fața procurorilor la Madrid, pentru a-şi primi condamnarea în procesul de evaziune fiscală în care a admis că e vinovat. 

Ronaldo a părut foarte zâmbitor la intrarea în tribunal. A fost îmbrăcat foarte elegant, în negru, și a purtat ochelari de soare. Presa din Spania scrie că portughezului i-a fost refuzată cererea de a intra prin garaj și a trebuit să dea ochii cu presa. 

Aşteptat de o sută de ziarişti şi multe televiziuni din toată lumea, Cristiano a fost escortat de poliție şi însoțit de iubita sa Georgina Rodriguez şi de avocatul José Antonio Choclan.

 

Portughezul se înțelesese deja cu fiscul spaniol plătind 13,6 milioane de euro în august şi acceptase pedeapsa cerută de 23 de luni de închisoare cu suspendare. Rămâne să achite diferența de 5,2 milioane pentru a închide dosarele în care CR7 a fost acuzat că şi-a ascuns în paradisuri fiscale banii câştigați din drepturi de imagine la Real Madrid în perioada 2011-2014. 

Vezi și: 

Cristiano Ronaldo, cea mai tristă zi din an! A ratat un penalty în fața portarului căruia i-a fracturat nasul în tur

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.