Liga 1

Florin Răducioiu, șocat de ce face Rednic: „Am devenit Internaționale Dinamo!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 ianuarie 2019

Florin Răducioiu s-a arătat șocat de numărul mare de jucători transferați de Dinamo în această iarnă. „Câinii” au dat afară 17 jucători, iar alții au fost luați în probe, zilele următoare urmând să se ia o decizie în privința jucătorilor păstrați.

"Eu nu am văzut o echipă în România, în Belgia, care schimbă în pauza de iarnă atât de mulţi jucători. Cred că e un caz unic în România şi în lume. E un haos! 

E gestionată greşit această campanie de transferuri. Sunt foarte dezamăgit de tot ce se întâmplă acolo şi nu e ăsta Dinamo pe care eu îl doream ca suporter şi ca fost jucător acolo.

Practic am devenit o echipă belgiană, nu mai suntem o echipă românească. Sunt numai belgieni, francezi, practic e o echipă străină. Internaţionale Dinamo o putem numi. Pentru că nu ştiu dacă mai sunt români", a declarat Răducioiu la TV Telekom Sport.

Bursa transferurilor

DINAMO
- antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
- veniri: I. Filip, Montini, Ait Atamne, Aliji, Simon Zenke, Mustoe, Jaadi, Sean McDermott, Mamoutou N’Diaye (liberi)
- plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav (contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli), M. Eșanu (Daco-Getica), Tomislav Gomelt (Crotone), Mircea Axente

Citește și:

DINAMO // Revoluție fără precedent în echipa lui Dinamo: shimbări imense în „primul 11” + cum va arăta în 2019

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.