Liga 1

Două oferte consistente pentru Ibrahima Tandia, fotbalistul care a fost și pe lista lui Gigi Becali

Articol de Remus Răureanu, Victor Vrînceanu  —  marţi, 22 ianuarie 2019

Sepsi vrea neapărat în play-off! Locul 4 din clasament îi dă speranțe lui Eugen Neagoe, astfel că echipa lui a refuzat zilele trecute să își vândă vedeta, pe Ibrahima Tandia, 25 de ani. 

Oficialii lui Adana Demirspor, ocupanta locului 8 în prima ligă turcă, l-au urmărit atent în cantonamentul din Antalya pe mijlocașul din Mali și au făcut o ofertă pentru acesta de 450.000 de euro.

Varianta a fost însă respinsă imediat de conducătorii lui Sepsi: "Vrem să intrăm în play-off și nu dorim să slăbim echipa în acest moment", le-au transmis covăsnenii turcilor. Cei de la Sepsi sunt dispuși totuși să negocieze pentru Tandia doar dacă discuțiile pentru acesta încep de la minimum un milion de euro.

Mijlocașul lui Sepsi a fost dorit și de Sivasspor, locul 9 din prima ligă turcă. Otomanii s-au interesat de Tandia în urmă cu aproximativ o săptămână, dar răspunsul românilor a fost același ca și în cazul noii oferte de la Adana: jucătorul este de vânzare doar pe sume ce depășesc un milion de euro. 

8 goluriîn 20 de meciuri a marcat Tandia în acest sezon de Liga 1

A DISPĂRUT CLAUZA DE 50.000

Tandia și-a prelungit înțelegerea cu Sepsi în această iarnă, el fiind în ultimele 6 luni de contract.

Interesant este că mijlocașul avea în vechiul contract o clauză care stipula că poate pleca la orice echipă achită 50.000 de euro. În noua înțelegere nu mai există această clauză.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.